Get in Touch

На Київщині судитимуть чотирьох зловмисників, які викрадали людей та вимагали у них гроші

На Київщині судитимуть чотирьох зловмисників, які викрадали людей та вимагали у них гроші

На Київщині судитимуть чотирьох зловмисників , які викрадали людей та вимагали у них гроші

У Київській області судитимуть організовану злочинну групу, яка займалась вимаганням, розбійними нападами та викраденням людей. Щоб отримати гроші, зловмисники били та катували своїх жертв.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Обвинувачуваним загрожує до 15 років позбавлення волі.

"Розслідуванням встановлено, що у складі організованої злочинної групи діяли мешканці Софіївської Борщагівки. За надуманим приводом вони вимагали гроші від місцевих мешканців, погрожували їм розправою та застосовували фізичну силу. Одного із потерпілих обвинувачені заштовхали у машину та привезли до гаража. У нього відібрали мобільний телефон, банківські картки, з яких надалі зняли наявні на рахунку кошти. Чоловіку наказали роздягнутись та залізти до ями в гаражі, накрили її дошками, вимагаючи сплати 40 тисяч грн", – повідомили у пресслужбі.

Викрадали людей та вимагали у них гроші: на Київщині судитимуть чотирьох зловмисників. Фото і відео qhtidqdiqqtiddxant

У прокуратурі додали, що іншого потерпілого також незаконно утримували та змушували виконувати дії, які принижують людську честь та гідність. Окрім того, один із обвинувачених бив його по обличчю та голові, а потім заподіяв розпеченим металевим предметом термічний опік на грудній клітині. Після погроз та психологічного тиску потерпілий передав зловмисникам гроші.

Наразі слідство за цими фактами завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.




Важно

Статьи

Tags