Get in Touch

Прокуратура Кривого Рогу розпочала розслідування смерті чоловіка в ТЦК: "Можливе перевищення службових повноважень"

Прокуратура Кривого Рогу розпочала розслідування смерті чоловіка в ТЦК:

Прокуратура Кривого Рогу розпочала розслідування смерті чоловіка в ТЦК: " Можливе перевищення службових повноважень"

За фактом смерті мобілізованого у Саксаганському РТЦК та СП 5 травня розпочато кримінальне провадження. Слідство дослідить, чи могла загибель чоловіка стати наслідком можливого перевищення службових повноважень співробітниками цього ТЦК.

У рамках провадження вже сплановано проведення першочергових слідчих дій та призначено судові експертизи. Про розслідування повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону.

"За процесуального керівництва Криворізької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону розпочато кримінальне провадження за фактом можливого перевищення службовими особами Саксаганського РТЦК та СП міста Кривий Ріг службових повноважень, що призвело до смерті мобілізованого (ч. 5 ст. 426-1 КК України). Наразі у кримінальному провадженні сплановано проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та призначено судові експертизи", – йдеться у повідомленні.

 qhtidqdiqqtiddxant

Наразі, підкреслили у спецпрокуратурі, триває слідство. Розслідування проводять слідчі третього слідчого відділу територіального управління Державного бюро розслідувань. Саме теруправління розташоване у Полтаві, однак відділ, якому доручено розслідування, базується у Дніпрі.




Важно

Статьи

Tags